födelsedag!

stort grattis till min kära väninnan hanna som fyller år! vi har firat dagen med lunch, en kort promenad och planer inför sommaren!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag försökte också med GI, för ett år sedan var det nog, men det funkade inte för mig, jag blev aldrig mätt kändes det som. Så nu efter nyår fick jag nog och gick med i VV. Började på ca 75 kilo och har nu gått ner 8,5 kilo. Har ytterligare några kilon som behöver tappas, men det är kul nu när man märker skillnad på kläder och så. Dessutom så trivs jag bättre och bättre med mig själv. Härligt med en nyfixad cykel, jag skulle bheöva en ny, men det får nog vänta tills jag vinner lite pengar, vilket kan dröja lääänge eftersom jag aldrig köper lotter :)Men några cykelturer får det nog allt bli i dagarna. Vet dock inte riktigt var man ska cykla, några ideér? Har du kommit ner till din målvikt nu då eller känner du att du fortfarande vill gå ner mer?

2008-04-24 @ 17:32:58
URL: http://madeleineb.blogg.se
Postat av: cecilia

hm svår fråga :) jag känner absolut att jag är mer än nöjd. mitt ouppnåliga mål var som sagt 65 (ok 64.9 för sakens skull) och där är jag nu! ska fortsätta med samma taktik, trivs med det och mår bättre och blir inte lika trött när jag äter som jag gör just nu! har aldrig varit så strikt så det är nog något jag alltid kommer att göra! allt minus nu är bara ren vinst! hm skulle kanske vilja ner till 63 men va fasen. blir man någosin helt nöjd? du då? hur känner du? på tal om cykling har jag många bra rundor, jag som cyklat tjejvätterna har cyklat runt mycket i kommunen som träning! en inte allför lång runda är till forssjö sen över mot stenta (golfbanan) och sen hem nyköpingsvägen! rejäl runda med lagon med backar! kan nog vara ca 2 mil lite drygt! annars nyköpingsvägen ut och gamla vägen till valla och hem (antingen på cykel eller att du åker med micke efter jobbet!) ta hand om dig!

2008-04-24 @ 20:37:47
Postat av: Madeleine

Som du säger, blir man någonsin nöjd? Men när jag vägde runt 59-60 för ett par år sedan, då trivdes jag riktigt bra med mig själv, så jag har satt 60 kg som målvikt. Om jag sen är nöjd innan jag nåt dit, och känner att jag inte behöver ner till 60 så är väl det också bra. Sedan gäller det ju att se själv att man gått ner, så man inte blir blind och fortsätter för långt. Men hur lång tid har det tagit för dig nu att gå ner dina 10 kg? De där cykelvägarna ska jag kolla upp, kan ju vara bra att ha lite olika också. Måste ju ge dig en eloge också för att du kört tjejvättern :)

2008-04-24 @ 21:50:23
URL: http://madeleineb.blogg.se
Postat av: Madeleine

Ja, den där kulan på magen verkar aldrig vilja försvinna, jag gör situps varje dag för att försöka få bort lite av den, men om det gör någon verkan vet jag inte. Hur sjutton ska man få bort den?? Det känns ju så tråkigt när man inte ser själv att man blivit mindre, men jag bli så glad och stolt över mig själv när människor säger till mig att jag blivit smalare :) Jag tänker tillbaka ibland och inser att för ca ett år sedan då var det en mardröm för mig att ens tänka på att jag skulle väga över 70 kg. Men sedan rann det bara på. Jag kom in i någon dum cirkel där jag åt för att "fira" och åt för att jag var ledsen. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag var ute och festade i stort sett varje helg som singel, och alkohol gör en väl inte direkt smalare. Men att det skulle gå så långt det trodde jag aldrig. Man blir nästan lite rädd för sig själv. Jag har också en viktminskning på ca 0,5 kg i veckan och även om det känns lite ibland så är det ju hälsosamt. Men hade jag inte haft Jenny, som också är med i VV, så hade det nog varit betydligt svårare. Skönt att ha någon att diskutera med och någon som man får peppning av när det är segt, sedan är Micke jätte förstående och stöttar mig. Innan jag började med VV åt vi väl sskräpmat minst en gång i veckan men sedan jag började har jag väl ätit det max 5 grr och Micke likaså, han vill inte fresta mig säger han, och det är ju snällt :) Att slå våra kloka huvuden ihop och ta en promenad låter himlarns bra tycker jag, kanske en hälsans stig så du får testa den? Ska bara läka mina fötter först i några dagar.

2008-04-25 @ 10:12:43
URL: http://madeleineb.blogg.se
Postat av: Madeleine

Absolut, jag hör av mig när fötterna är som de ska igen, tar nog ett par dagar i alla fall. Har lämnat in skorna nu för att de ska få lästa ut dem, se de blir lite bredare, hoppas det kan hjälpa något. Var osmart nog att idag traska runt på stan, trots skoskav, så vet inte om det blir något safiren för min del, får inte på mig några skor, får väl bli flipflops i så fall:). Annars har jag inge större planer för helgen, farmor fyller så ska väl dit och äta lite och på söndag ska jag få massage av en kompis som utbildar sig och behöver träna :) Men en kvällspromenad låter ju inte helt fel. Gick Hälsans stig på ca en timme och fyrtio minuter förra gången och solen går ju inte ner för en vid nio numera så det är ju lugnt. Ska hjälpa till att inventera på Tempo nästa fredag, men klockan 16 borde jag vara klar för länge sen, så vi kan väl hålla det lite öppet kanske? Har varit med i VV sen andra veckan i januari, för en gångs skull så har jag hållt mitt nyårslöfte om att gå ner i vikt, det har aldrig hänt tidigare så det var verkligen på tiden.

2008-04-25 @ 15:42:45
URL: http://madeleineb.blogg.se
Postat av: Madeleine

Hej hopp. Nu börja mina fötter må bättre, nu ska jag bara invänta mina ordentliga skor som är hos skomakaren. Så kanske en promenad någon dag nästa vecka om jag får mina skor?

2008-04-30 @ 15:33:02
URL: http://madeleineb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0