vinna eller försvinna

imorgon spelar martin fotbollsmatch, hemmaplan mot ett lag jag aldrig hört talas om. snäll som jag är ska jag se till att höja publiksiffran med min närvaro! heja floda!


att motiveras

tanken var att jag skulle träna i fredagskväll. jag brukar kunna motivera mig själv till att fara till gymmet, något gick snett. for hem till mor och far efter jobbet och käkade pizza, kändes som ett bättre alternativ!

snart är det lördag igen

imorgon ska kvällen spenderas med milla. hon jag och flaskan. ikväll blir det desto lugnare och diciplinerad som jag är kommer jag masa mig till gymet, hur trött jag än må vara!

ett brev på posten

fick mitt intyg från kursen idag, löndeadministration. datumet för certifikatet är den 22/5. tror vi att cecilia behöver börja läsa lagar och skattetabeller? har förövrigt full koll på engångsbeskattningar, skatteregler och traktamenten.

baluns

helgens tema är cocktailparty. har precis packat ner cocktailklänningen och mina nya högklackade skor så mitt enda måste är ett par svarta stumprbyxor. tåget till sthlm går 16.19 time to go!


att orka

ska snart gå av passet på jobbet. borde åka och träna men motivationen är som bortblåst.  men flitig som jag är kommer jag ila ner till gymmet innan jag hunnit inse att vädret är på tok för fint för att träna inne. promenad imorgon? yeah right.

nollor

jag är en sådan människan som aldrig någonsin vunnit mer än 25 kr på triss. reklamen plötsligt händer det fick sig en ny vändning igår. vi tackar svenska spel för det!


RSS 2.0