semester

efter nästan fyra veckors slit på 50h/vecka ska jag äntligen ta mig en dags välförtjänt semester! jag kommer komma tillbaka på måndag morgon, pigg&fräsch!

älskade bil

jag hatade verkligen martins gammla saab, den där rostiga bilen med fyra växlar och handgas som drog mer bensin än någon annan. men det var aldrig något större fel på den. inte en gång att jag körde den till verkstaden. för mig ska bilen bara fungera, hur ska jag veta att bromsskivorna är slut eller att det som läcker in i bilen är olja? jag blir väl så illa tvugen att köra upp fordjävlen till verkstaden på onsdag då...


bonnkalas

lördagen den 24 juni gick den årliga midsommardagsfesten av stapeln. värdparet var som alltid mats och johanna. staffan stod för välkomstdrinken som levereades direkt från källaren, lika uderbar som alla andra år! snaps, sill, femkamp, bad i liten pool och hysteriska skratt är det som summerar festen bäst! tack för en underbar kväll alla gla´a bönder :)  

                                                          

att lära

jag blir så trött, det är alltid samma visa. kanske förstorar jag upp saker? jag kanske inte ska ta det på för stort allvar från början? men va spelar det för roll nu? att jag aldrig lär mig.


voodolls

i tisdags kunde jag inte stå emot längre. idag kommer dessa två underbara att anlända till fredsgatan, som ett brev på posten!
                                             

besvikelse

sommarsemestern var så gott som klar. det var i alla fall vad jag trodde och hoppades på. det blir inte alltid som man har tänkt sig är något som verkar stämma mer än väl. men det är bara att bryta ihop och komma igen...


om att må

man mår som man förtjänar sa alltid min morbror till mig när jag var liten, jag trodde på honom. nu sitter jag och funderar vad jag har gjort för att förtjäna detta segdragna tillstånd. jag vill vara pigg&fräsch, nununu!


tisdag 09.30

min smärtgräns är noll när det gäller sprutor. känns som att min förmiddag kommer bli underbar!


jag älskar logdans

therese har fyllt 30, grattis! det ska vi fira ikväll med dans på logen med start kl 18.00. jag ska iår vara duktig och ta med en varm yllekofta till småtimmarna :)


dagar att minnas

milano var underbart. det var länge sedan jag skrattat så hysteriskt, haft så ont i fötterna och sovit så
                                                           


att göra

bokföring, skattedeklaration, månadsavslut, fakturering.  jag har så jag klarar mig, no shit!


RSS 2.0