äntligen

i snart två veckor, en evighet om ni frågar mig, har jag gått och vänat. om mindre än en timme ska jag fara upp till kerstinbodastugan, träffa maria och se till att hösten bli lite roligare :) mitt hår behöver sig en omgång. verkligen.

vemdalen

datumet är mer eller mindre satt så i december far vi till fjälls. deltagarlistan är ännu oklar men det lutar åt att det blir jag och ett packe bönder  bestående av martin, per, anders, staffan och anneli. om jag är sugen på pulka :)


mallorca

under min nästan överdrivet långa semester har jag bla hunnit med mallorca. en vecka med min underbara väninna josefin. vi har skrattat, gråtit, druckit vin, solat, windsurfat och haft en helt galen vecka! jag kommer sakna alla kvällar, alla galna ideer som just gå tycktes vara oerhört förnuftiga. josefin me miss you!


                               
                             

kräftskiva 2007

det var länge sedan jag hade så roligt, årets kräftskiva blev mer än lyckad! hade häcken full dagarna innan med mat, dukning, dekorationer, lekar och lagindelaningar men efter denna kväll är jag villig att ta på mig hela projektet nästa år igen.  lyckades bli fullsatt med 42 personer, wee jag är poppis :) för alla er stackar som missade det hela delar jag givmilt med mig av lite bilder!

                                            
                               

RSS 2.0